Gele tanden verhelpen

Gele tanden verhelpen

Heb je dat nu ook wel eens? Heb je net je tanden gepoetst, kijk je in de spiegel en zijn je tanden nog net zo geel als daarvoor. Niet zo leuk want witte tanden oogt een stuk mooier en gezonder. Witte tanden krijgen is overigens niet eens zo moeilijk en kun je zelf al prima bewerkstelligen. In deze blog op Artalievegoedgroep.nl vertellen we hoe je gele tanden kunt verhelpen!

Je gele tanden laten bleken

Gele tanden verhelpen kan op verschillende manieren. Wil je de klus meteen degelijk aanpakken? Dan kun je ervoor kiezen je tanden te laten bleken. Dit kun je zelf doen of bij de tandarts laten doen. Je tanden bleken heeft wel nadelen want dit gebeurt met chemische stoffen dus dat is minder gezond.

Daarnaast kan het effect nog wel eens te wit zijn zodat het onnatuurlijk aandoet of het werkt juist niet helemaal goed, waardoor je tanden snel weer geel worden en je de toch al niet zo gezonde behandeling nogmaals dient uit te voeren.

Maak je tanden op natuurlijke wijze een paar tinten witter

Een veel gezondere manier om je tanden er een paar tinten witter uit te laten zien is door deze te behandelen met natuurlijke producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een speciale tandpasta, tandpoeder of mondwater die zijn ontwikkeld om je tanden witter te maken.

Bij frequent gebruik (zeker in het begin wat vaker) zul je snel effect zien en worden je tanden echt witter. Dit is in dat geval niet alleen optisch zoals bij bepaalde middelen wel is.

Natuurlijk is veilig in het gebruik

Kies altijd voor producten op natuurlijke basis. Er bestaan stoffen zoals bijvoorbeeld kokos en koolstof waarmee je op natuurlijke wijze je tanden enkele tinten witter maakt. Kijk altijd goed of er geen hulpstoffen aan de producten zijn toegevoegd, want deze doen soms meer kwaad dan goed en kunnen nare bijwerkingen geven als je pech hebt. Er zijn losse middelen te koop om je tanden witter te maken maar ook complete pakketten dus kijk wat jou het handigste lijkt.

Gebruik de verzorgingsproducten met regelmaat

Houd er wel rekening mee dat je regelmatig de speciale producten dient te gebruiken om je tanden ook echt witter te houden. Vermijd daarnaast het gebruik van voeding met veel suiker en kleurstoffen want daar worden ze dan juist weer geler van. Je tanden worden door een behandeling met natuurlijke producten nooit witter dan ze ooit waren maar dat is logisch.

Heb jij last van gele tanden?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *