Leuke kado’s om iemand op te vrolijken!

Leuke kado’s om iemand op te vrolijken!

Ken je iemand die wel even een kadootje kan gebruiken? Wil je bijvoorbeeld iemand beterschap wensen, bedanken of juist zomaar een kadootje geven? Iedereen wordt blij van een kadootje, sterker nog het krijgen van een kadootje stimuleert je serotonine. Oftewel door het krijgen van kado’s wordt je gelukshormoon gestimuleerd. Dus wil je iemand opvrolijken? Geef diegene dan een kado. Dit hoeft geen groot kado te zijn, het gaat immers om het gebaar.

Als je dan hebt bedacht om een kadootje te geven aan iemand, dan is het natuurlijk de vraag wat je moet kopen. In deze blog op Artalievegoedgroep.nl delen we inspiratie voor leuke kado’s voor mannen, vrouwen en meerdere personen.

Een leuk kado voor vrouwen

Wanneer je iemand goed kent, is het natuurlijk makkelijker om een persoonlijk cadeau te bedenken. Weet je toevallig dat diegene iets nodig heeft of juist erg leuk vind, maar nooit voor zichzelf koopt? Heeft diegene een hobby waar je iets voor kunt halen? Of is hij of zij ergens fan van? Stel jezelf dit soort vragen. Hierdoor kun je vaak op bijzondere dingen komen.

Als je iets persoonlijks wilt geven, is het leuk om een foto van jullie samen te geven. Dit kun je in verschillende materialen en formaten laten maken. Bovendien zijn verzorgingsproducten ook altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een lekker shampoo, body shower of juist een heerlijke geur. Iedereen gebruikt dit en het zal daarom ook altijd in de smaak vallen en van pas komen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor iets kleins. Een kaartje is al enorm leuk om te geven. Schrijf er een persoonlijke tekst op en you’re good to go!

Of voor mannen?

Voor mannen zijn verzorgingsartikelen natuurlijk ook altijd goed. Verder vallen verschillende gadgets bij mannen meestal ook goed in de smaak. Dit kan echt van alles zijn. Houd degene van sporten? Kies dan voor een verstelbare kettlebell of juist een verstelbare halterset. Thuis fitness materiaal is al jaren een populair cadeau.

Is degene aan wie je het cadeau gaat geven ‘the BBQ king’? Kies dan voor een mini BBQ om makkelijk mee te nemen of voor gouden BBQ tools. Verder kun je kiezen voor gadgets voor bijvoorbeeld je telefoon of laptop, zoals een laser toetsenbord of een tablet houder.

Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende drankspelletjes of een mini wijnvat of een bierdop schieter.

Leuke kado’s voor meerdere personen

Wanneer je voor meerdere mensen een kadootje wilt kopen, is het natuurlijk wat lastiger. Je wilt dat iedereen het kado leuk vind. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een accessoire in huis, zoals een mooie kaars of geurstokjes. Daarnaast zijn bloemen natuurlijk ook altijd goed. Als je het specialer wilt maken, kun je kiezen voor droogbloemen. Droogboeketten blijven bovendien veel langer mooi dan gewone bloemen.

Kortom, geef iemand vooral eens leuke kado’s. Het stimuleert het gelukshormoon en het is goed voor de relatie die je hebt met degene. Denk goed na over de eigenschappen en bezigheden van de persoon. Zo kom je tot een persoonlijk kado. Wanneer je een cadeau koopt voor meerdere personen, kies dan voor iets algemeens, zoals droogbloemen.

Welke cadeaus staan op jouw verlanglijstje?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *